Benodigdheden
Giet de rum over de ijsblokjes in een longdrinkglas. Knijp het limoenpartje uit en doe het in het glas. Vul aan met Coca Cola en serveer met een stirrer.
5 cl Bacardi witte rum
3 cl vers limoensap
1 theelepel Grenadine
Giet alle ingrediënten in een shaker met ijs. Schudden en vervolgens schenken in een cocktailglas. Garneer met een kers op een cocktailprikker in het glas.
Dominicaanse Godin
Ingrediënten:
Mix red grapefruit sap en citroen-limoen vintage mineraalwater.Voeg de rum (zoveel als gewenst) en schud.
Bacardi Mojito
Ingrediënten:
Voor de soepelste majitos voorzichtig crush muntblaadjes en limoen licht knijpen in een groot koel glas. Giet zoete stroop op de top en vul glas met ijs. Voeg Bacardi Rum, soda toe en roer je opkomende mojito goed. Garneer met een schijfje limoen, een paar takjes munt.
Jamaican Banana
ingrediënten:
40 ml Bacardi - wit
40 ml Crème de Cacao - bruin
40 ml Crème de Bananas
2 lepels vanille ijs
Blend alle ingrediënten ongeveer15 tot 20 seconden in een blender. Schenk de cocktail direct in een groot cocktailglas. Finishing touch: bijvoorbeeld een halve banaan, een aardbei en een zwart rietje.
Smaakt als Baileys!
Blue Curacao cocktail
Ingrediënten
basissuikersiroop
Breng 300 ml water met 120 gr suiker aan de kook en laat 5 minuten ongeroerd koken. Laat volledig afkoelen.
Vermeng de suikersiroop met de blue curaçao en de witte rum en roer het geheel goed om. Verdeel de cocktail over 4 cocktailglazen, vul aan met ijsblokjes en garneer met de
muntblaadjes.